Tábori krónika – 6.nap

2009. július 27. hétfő

A szombati napra mivel már nem ‘teljes értékű’ tábori nap a rövidség miatt, az eddigi évektől eltérően Ötletbörzét hirdettem.
Az eredeti elképzelésem az volt, hogy mivel már a tábor kiírásakor jeleztem ezt a programpontot gondoltam, hogy lesznek olyan lelkes résztvevők akik hoznak olyan mutogatni való apró trükköket, mintákat, eljárásokat, melyek továbbadása nem feltétlenül igényel teljes napi oktatást, csak “megmutatom és már megyek is tovább”, s mindezen tudást nagyon szívesen ingyen és bérmentve tovább is adják a többieknek.
Bízom benne, hogy bevált az ötlet, a tömeg folyamatos mozgásából és több visszajelzésből legalább is ez derült ki számomra.
Hogy mik kerültek bemutatásra? Ismét a teljesség igénye nélkül: cafatos technika vízben oldódó flízzel és nejlonzacskó+hőlégfúvó alkalmazásával, bugyi formájú neszesszer, cérnahordó mini utazótáska, úti varrókészlet-tartó, borító biztonsági övre, puff-technika, műanyagdoboz-hordozó bármitartó direkt Japánból maplesyrupnak köszönhetően, miazmások. :-)

Share on Facebook

3 Comments

  • KicsiKató szerint:

    Mondanám, hogy irigykedek meg jajj, mért nem voltam ott, de megbékéltem a sorsommal:))) Így inkább csak azt mondom, amit érzek: Nagyon örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat:)))

  • Juhizs szerint:

    Én nem bánnám, ha a tábor utolsó napja hagyományosan ilyen lenne :-)

  • 36évi szerint:

    Nekem is bejött, főleg az, hogy sokan még ekkor be tudták fejezni a majdnemkész motyókat. br /br /És kösz az élményt még egyszer! Megint nagyon elfáradtam, de megint nagyon klasszul éreztem magam. :) )) :***

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>