Tábori krónika – 3. nap

2009. július 26. vasárnap

Megérkezett a többi résztvevő is, így aztán közel 70 főre duzzadt a létszám. Mivel ekkora tömeget nem lehet ugyanabban az időben ugyanarra oktatni (vagyis lehet, csak nem egyetlen előadónak), ezért évek óta az a bevált gyakorlat, hogy a társaságot ketté osztjuk, az oktatók két napon keresztül ugyanazt tanítják, felváltva. Így aztán szerdán az egyik teremben a Lone Star volt műsoron Zsuzsával, a másik teremben pedig kulcstartót készítettek Györgyivel.
Mivel az eredeti kiírásban szerdán szerepelt a csillagvarrás, ezért ebben a bejegyzésben arra hegyezném ki mondandómat. Szerdára már megérkezett minden anyagárus, így aztán lehetett tobzódni a szebbnél-szebb anyagok, a ‘létszükségletű’ kütyük, cérnák, akármik között. Ennek folyamodványaként természetesen a rendelkezésre álló hely fordított arányosságban állt a delikvensek pénztárcájában és kofferében/utazótáskájában/hátizsákjában. ;-)

Megint csak azt kell mondanom, hogy rengeteg gyönyörűség készült, nagyon ötletesen oldotta meg mindenki a feladatot. Nem csak színösszeállításban, hanem formájában is, hisz volt aki négyzet alakúra varrta meg, volt aki nyolcszöget kreált, de volt ettől eltérő forma is. A teljesség igénye nélkül íme a csillagok hada:

Share on Facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>