Tábori krónika – 1-2. nap

2009. július 26. vasárnap

Igaz, hogy úgy ígértem egy héttel ezelőtt, hogy folyamatosan jelentkezem, de mire hazaértem a napi táborozásból, addigra nem igazán volt erőm foglalkozni sem a fényképekkel, sem a számítógéppel, se semmivel. :-) Számomra már az is nagy előrelépés volt, hogy 4 évi táborszervezés után idén végre varrni is tudtam – igaz, csak az első két napon s akkor is csak ebéd után, de hát ne legyek telhetetlen. ;-)

Hétfőn reggel 8-kor megérkezvén a tábor helyszínére, elkezdtem a kipakolást a regisztrációhoz, nem sokkal utána meg is érkeztek az első fecskék; összesen mintegy 30 nőci futott össze a ráhangoló táborra. Mint az előző bejegyzésemben is írtam, egy úti takaró elkészítése volt a feladat, bento box technikával. Évi igen csak eredményes okító néninek bizonyult, kedd estére szinte mindenki kész volt a munkával. Ehhez mondjuk hozzátartozik az is, hogy voltak akik munkatábornak fogták fel a foltvarró tábort, így aztán még éjjel is zúgtak a varrógépek, le-fel jártak a varrótűk a kézben. :-) A képkollázson látható, hogy már az első két nap alatt is szinte minden volt – oktató hallgatása figyelmesen, földönvarrás, külön teremben takarón hasalás és fércelés, miazmás. ;-)
A következő képeken pedig a kész munkák láthatók, mármint azok munkái, akik eljutottak odáig, hogy fotózható állapotba kerüljön a művük. :-) br /Látható, hogy ahány takaró, szinte annyi variáció és mindegyik más-más miatt különleges.

Share on Facebook

1 Comment

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>