Újabb elem…

2009. július 12. vasárnap

…készült el a varrósarokhoz, majd csak összeáll a teljes kollekció előbb-utóbb.
Az asztal amin varrok, egy szebb időket is megélt ebédlőasztal, így aztán az egész alja üreges, hiába csöndes a gépem, akkor is van egy mélyről jövő morajlás.
Ezt úgy küszöböltem ki eddig, hogy egy összehajtogatott rongydarabot tettem a gép alá, ami még azért is jó, mert ha hirtelen kell a hely, akkor a magas fényű asztalon csak egyszerűen beljebb csúsztatom a masinát.
A terv persze rég elkészült már fejben, tegnap jött el az ideje, hogy megvalósítsam. Került rá pár zseb, kellemest a hasznossal jeligére. :-)
Éjjel fél 2-ig “zenéltünk” Bűvössárkánnyal MrCic fülébe, de ő tántoríthatatlanul aludt. :-) Apropó! – mondtam már, hogy (ezért is) imádom? ;-) )))

Ma pedig varrtam még egy csuklóra rakható tűpárnát. S, hogy miért? – hát mert ilyenem még nem volt. :-)

Közben valamikor a közelmúltban vettem a Sárkányhoz egy görgős varrógéptalpat, mely talp arra hivatott, hogy megkönnyítse az anyagtovábbítást olyan esetekben, amikor valami olyan anyagot varrunk, ami az istennek sem akar rendesen haladni a talp alatt, úgy mint bőr, műbőr, műanyag, fólia stb.
Elmondhatom, hogy öröm volt vele dolgozni – tavaly nyáron már varrtam egy neszesszert mérőszalagból, de sokszor csak nyúlt a gép alatt, ahogy hozzátapadt a talphoz. Most pedig szépen haladt, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Ez készült:

Share on Facebook

6 Comments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«