Szélesedik…

2009. január 3. szombat
…a sál is, meg a mosoly is az orcámon, hogy már látom a fényt azt alagút végén – igaz, még dudál egy kicsit ;-) , de nemsoká ez az akadály is elhárul. Terveim szerint még vagy két centit kötök és neki lehet fogni a leláncolás nevű lélekemelő feladathoz. :-)

Elizanikónál olvastam, hogy ő is szorgalmasan köti a kézmelegítőket – no meg kiderült számomra, hogy nem olvastam át alaposan a decemberi Praktikát, mert abban is volt egy leírás, de ott nem kavarognak bele az öt tűbe (s ha még fonat is van akkor plusz egy segédtű), hanem téglalapból készítik.
Azt hiszem, kipróbálom ezzel a módszerrel is, gondolom haladósabb. Csak azon morfondírozok, hogy akkor a hüvelykujjhoz a nyílás nem vízszintes lesz, hanem függőleges. Mert vízszintes helyzetnél egy kicsit ráfekszik a melegítő az ujj tenyér felé eső ízületére.

Ritka jó kis gondjaim vannak évkezdésre, mi? ;-)
Share on Facebook

7 Comments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«
Next Post
»