Apró kis semmiségek

2008. november 17. hétfő

Anno az újpesti topikos kiállításra készítettünk mindannyian valamilyen tombolatárgyat – én egy fekvődobozos papírzsebkendőre varrtam huzatot, amit annak rendje és módja szerint elfelejtettem a készülődés izgalmában lefotózni. Juhizs  lett a nyertes – őt kértem meg az utólagos fényképezésre, aki volt is olyan kedves és teljesítette a kérésemet. Köszönöm! :-)

Intézményünk minden évben kiadja a Karcagi Kalendáriumot, ahol sok egyéb téma mellett mindig van valamilyen kézműves ez+az. Már tavaly is kaptam felkérést, hogy mutassak be valami egyszerű, könnyen megvarrható valamit, akkor egy tűpárna volt az elkészítendő tárgy. Idén viszont azt mondta a szerkesztő, hogy nem csak egy oldalt kapok, hanem 4-5-öt igényeim szerint, így most négy ajtó-, illetve falidísz leírását készítettem el sablonokkal együtt, ők lettek azok:
Aztán ért egy nagy megtiszteltetés is, beléphettem a Kultúraquiltesek sorába. :-) ) Mivel a második etap első fordulójának a végén kaptam meg a felkérést, kaptam némi haladékot az én Magyarországom elkészítéséhez, de igyekeztem viszonylag időben teljesíteni, választásom a Tisza virágzására esett (indoklás + miazmás a KQ-blogban).

Az általam vezetett kezdők Textilkuckójában pedig már a karácsonyi készülődés a téma, a lányok nagyban ismerkednek a karácsonyi díszek és dekorációk készítésével, szaloncukrot varrnak, meg kopogtatókat, meg egyéb díszeket. Ismét csak azt tudom elmondani róluk, hogy nagyon lelkesek és ügyesek, én meg nagyon büszke vagyok rájuk! :-)

Share on Facebook

24 Comments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«
Next Post
»