Vénasszonyok nyara

2008. október 5. vasárnap

…jegyében folytattam a konyhadekorálást. A múltkor elkészültem az asztal felöltöztetésével (ld. terítő), most került sor az ablakra.
A régi konyhafüggöny fazonja nagyon jól bevált erre a szocreál – most retro ;-) – ablakszárnyra, úgyhogy ennek analógiájára készítettem a mostanit is. Az anyagot a “passziómeridás” lányok küldték fénypostával, köszönet nekik is még egyszer! :-)

Share on Facebook

9 Comments

 • Katbo szerint:

  Nagyon hangulatos ez az anyag. Én is most tervezek rendelni tőlük. BR/Jó a függöny fazonja. Szerencsés dolog, ha az ember rátalál egy jó kis fazonra.

 • Cicvarek szerint:

  katbo! Nem csak, hogy hangulatos, de nagyon jó varrni is.BR/Mire rátaláltam erre a fazonra és ablakra szerkesztettem, kipróbáltam jó pár modellt – de hát azok a próbák sem mentek kárba, ők helyettesítették a tanulópénzt. ;-)

 • mammka szerint:

  Vénasszonyok nyara: kedvencem!BR/Olyan a függönyöd,mintha az erdőben sétálnál.:)

 • colette szerint:

  Szép kis függönyt varázsoltál, a terítőre nem emlékszem, de most majd visszakeresem.

 • Körmi szerint:

  Nagyon szép lett a függönyöd!…én is szemezgettem ezzel az anyaggal, így meg aztán pláne szemezgetek vele!! :D D

 • mmama szerint:

  szia ! nekem asztalteritőm vanBR/ ebből az anyagból. Nagyon hangulatos.BR/Tudod én abban a szerencsében részesülök, hogy oda megyek a forráshoz, és elhozom.

 • Bea szerint:

  Én is varrtam asztalterítőt ebből az anyagból, épp tegnap tettem fel, és nagyon tetszik. Szép lett függönynek is, ügyes vagy. :-) BR/Mondd, Cic, a Pávarázs c. képedet magad tervezted? Évek óta tetszik nagyon az a kép is, valahogy szeretem azt a technikát is, csak én nem fekete anyaggal szeretném varrni, hanem padlizsánszínűvel. Amit megterveztem évekkel ezelőtt…

 • Cicvarek szerint:

  köszönöm lányok! olyan jó érzés volt ma reggel is ránézni, ahogy besütött a nap az ablakon… :-) BR/BR/igen Bea, én terveztem

 • Kötéltáncos szerint:

  Nagyon szép lett. Külön tetszik, hogy nem az a “fentről lóg és nem lát be senki” fazonú függöny lett. :o )BR/BR/Imádom a vitrázsfüggönyöket, na!BR/BR/(Már régen olvaslak, ha nem kommenteltem még, akkor most épp ideje volt – a gportálodat is olvasgattam már)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«
Next Post
»