Esti apróságok

2008. szeptember 16. kedd
Mostanában esténként mindig varrogatok valamit, határozottan jót tesz a lelkemnek – ugyan vannak nagyobb lélegzetvételű terveim is, egyelőre ennyire futja/futotta. Nagyon hülye ez a hónap (is) a gályahelyen…
Apránként bővítgetem a varrósarok lakóit, a kismillió ollónak is illett már egyenruhát varrni, ilyenek lettek. A pici hímzett virágos az akkora, hogy a darus kisolló épp elfér benne.

Egy rokonnak e hónapban van születés- és névnapja, neki varrtam ezt a virágos “képeslapot”. A mérete akkora, mint egy hagyományos képeslapnak, a hátoldala műszaki rajzlap, kiválóan lehetett rá írni.
Egy francia oldalon akadtam rá erre a szabásmintára – a nyáron kaptam egy nagy rakat függönymaradékot, így abban a luxusban lehetett része az üvegnek, hogy taftból kapott mellényt. :-) Régebben készítettem már több hasonlót, de azok filcből voltak.
Share on Facebook

5 Comments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«