Zipp-it táska

2008. szeptember 9. kedd

Régóta szemeztem már kdatta zipp-it táskájával, de méterben kapható cippzár híján nem tudtam megvalósítani az ötletet.

Hogy valami egyéb plusz is legyen abban, hogy ismét továbbképzésen voltam (mielőtt az erre felhatalmazottak megtennék a régebben kért sejhajon-billentést közlöm, hogy nem önként tereltem magam a tananyag felé…), a képzés helyszíne és a vasútállomás közötti útszakaszon sétálva belebotlottam egy cipészkellékeket árusító boltba (mindez Szolnokon történt), ahol a kirakatban több színben vigyorgott velem szembe a sok cippzár, nem lehetett nem bemenni! :-)
Azt hiszem a következő alkalmakra (még háromszor kell mennem) összegyűjtöm, hogy mi minden “nélkülözhetetlen” onnan (könyvsarok, karabíner, Columbus festék stb.) és nagybevásárlást tartok. ;-)

Ezt a kis szöszmösztartót még a múlt héten varrtam, de mindeddig elfelejtettem megmutatni, a varrósarkom újabb lakója. A nagyobbik párna cca. 10×10 cm-es és rizzsel van töltve, a kisebbik kb. 6×6 cm-es, maga a zsákrész pedig kb. 16×20 cm-es és két réteg uzsonnászacskóval van bélelve.
Ugyan a Bűvössárkány ruháját még tavaly varrtam, ide csak emlékeztetőnek rakom be, hogy miért is ebből az anyagból készítettem a szöszmösztartót.
Share on Facebook

8 Comments

 • Elizaniko szerint:

  Klassz lett a tasi ! Csak azt nem tudom, miért nem szóltál, hogy vigyek neked méretes cipzárt.

 • Cicvarek szerint:

  hogy őszinte legyek, eszembe se jutott szólni :-) )))

 • Amaranta szerint:

  Nagyon szép lett a táska, érdemes volt megvenni a pár méter zip-pet :-) BR/BR/A bűvössárkányod takarója i sgyönyörű, és szöszmösz (nadrág) tartó is klassz. Jó ötlet a dupla párna!

 • Endy szerint:

  Minden nagyon szèp! Jò tanulàst!

 • 36évi szerint:

  Micsoda??? Na jó, te meg hagytad magad. Ez már fél fejbekólintás. :D DDBR/BR/A táska nagyon jó, annyira simán fekszenek a sorok egymáson. Láttam már ebből szörnyűt, ami rettenetesen elnyúlt, rücskös volt, elcsavarosott. És a színe meg főleg nagyon tetszik. Bevallom, én csak azért nem varrtam eddig, mert Kata első szériájából hozzám érkezett egy PIF-darab. :) )))

 • Colette szerint:

  Végre megtudtam tőled, hogy mi az a valami az asztal sarkán. Már egy francia blogban láttam ,de kérdezni nem mertem. Ennek ellenére, hogy most már tudom, hogy szöszmösz tartó, nem értem továbbra sem, hogy miként marad az asztalon. Nálam varrás közben minden leesik, potyog, jaj, nem találom…

 • Cicvarek szerint:

  Bcolette!/BBR/Mint ahogy írtam is, a nagyobb párna rizzsel van töltve – ennyi súly pont elég, hogy megtartsa a szöszmösztartó meg a benne levő szöszöket. Viszont én biztosra mentem, mert ha jól megnézed igen magasfényű az asztalom, ezért vágtam alá egy kb. 6×6 centis csúszásgátlót és az “csak úgy” alatta van. De más asztalokon simán megmarad.

 • katafolt szerint:

  Nicsak,ezt az anyagot valahonnan ismerem…:-).Nagyon klassz a táska is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«
Next Post
»