Katafoltnál jártam

2008. augusztus 15. péntek
Sajnos csak viszonylag rövid időnk volt egymással beszélgetni, rengeteg mindenről még csak szót sem említettünk, de büszkén olvastam nála, hogy én vagyok az első foltos, aki átlépte a küszöbét. :-) Mint ahogy ő is írta, a fényképes dokumentáció elmaradt, de az élmény akkor is megmarad. Elárulom, hogy a lakása tele van sk. szebbnél-szebb foltvarrott cuccokkal. :-)
Többek között isteni finom ribizliparféval várt – apropó! megkaphatnám a receptjét?? :-) – meg egy kis ajándékcsomaggal. Maga a csomagolás egy szép tülldarab, csipkével átkötve.
A tartalom: egy aranyos textilmakka, egy ATC, egy akasztó, valamint egy másik saját kreálmány, a vasalt bársony. Utóbbiről külön képeket is készítettem, annyira különlegesek (egyet vakuval, egyet nélküle).
Köszönöm szépen! :-)

Share on Facebook

3 Comments

  • katafolt szerint:

    :-) ,igen,azt a beszélgetést folytatnunk kell…a parfénak nincs BR/nagy receptje:áttört gyümölcslé,málnaBR/is lehet,szederrel is kipróbálnám-BR/jó keményre vert,cukrozott tejszínhabba keverve.A mennyiséget a BR/manó tudja,annyi kell,hogy szép rózsaszín és inkább savanykás,mint nagyon édes legyen.

  • UKati szerint:

    Csorgó nyállal küzdök a parfék olvasásakor… Hol lehet ilyen akasztókat beszerezni? Ezek sztenderd méretűek? Győrben még nem találtam sehol, de az is lehet, hogy rossz helyen keresem…

  • katafolt szerint:

    :-) turiban…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>