Hullámzó illúzió

2013. november 29. péntek

A szó legszorosabb értelmében is végighullámzott (sőt, hullámzik még most is) az ország foltvarró társadalmán ez a technika. Kacsuk Évi tanította még egy nyári táborban, azóta szerintem már csak ő tudja megmondani, hogy hányszor oktatta ezt tanfolyam, vagy “csak” hirtelen összeverbuválódott társaság keretében.

Sajnálatos módon egyetlen alkalmon sem tudtam részt venni, így “magad uram, ha szolgád nincs” alapon élhettem kocka mivoltommal, de ez persze egyáltalán nem esett nehezemre a mérnöki agymenésemmel. :-D Eleinte csak nézegettem a képeket és először fejben szerkesztgettem, majd Excel-program megnyit és hajrá!

Persze nekem sose jó az ami másoknak, én képes voltam a nyolcszirmú hajtogatott dáliát is átszerkeszteni és hatszirmosítani, mert akkor és ott az kellett nekem, így ezt is variálni akartam. Az oktatott tananyagban a hullámok szabályos szinusz-görbét írnak le, nekem viszont egy nyújtott formára volt szükségem, az új irodám egy szűk kis helyére varrtam.

Kész mérete kb. 60 x 120 cm.

hillblog

hilliroda

Share on Facebook

3 Comments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>