Megrendelte, majd köszöni, de nem kéri…

2012. augusztus 29. szerda

- emailben megkeres a Kedves Megrendelő, hogy kellene egy ilyen és ilyen babatakaró
- folyamatos egyeztetünk, én még örülök is, hogy ez igen, ez a megrendelő tényleg tudja mit akar – oly annyira, hogy közben még változtat is
- véglegesítünk, én mondtam, hogy ez így, ebben a formában nem lesz épp filléres áru, megírom, hogy ha tényleg ennyi és ilyen pici darabokból kéri, akkor biza a vége 18-20 ezer körül mozog
- rávágja egyből, hogy nem gond, csak menjen a munka
- részemről örülés, majd nemrég küldök egy rész-fázisfotót (fedlap volt kész), hogy immáron ilyen állapotban van, mire visszaír, hogy bocsi, ugye nem gond, de mégsem kéri…..

Most már csak azért is befejeztem (a délelőtt említett három takaróból az egyik) – PONT olyanra, amilyenre kérte volna…

Ha kell valakinek, 15ezerért (+postaköltség) viheti! E-mail cím az oldalsávban, a fotóm alatt.

Kiegészítés: többen jelezték – elsősorban olyanok, akik maguk is varrnak -, hogy túl olcsón adom. Így tehát ez az ár csak vasárnap 24:00 óráig  érvényes. Ha addig nem kel el, utána már az eredeti ár él.  

S végezetül még egy kép, ami igazán színhelyes (mert az alapszín tulajdonképp rózsaszín, nem pedig lilás, ahogy a fenti képek sejtetik:

Mérete: kb. 120×90 cm

Share on Facebook

7 Comments

 • Farkas.Istvánné szerint:

  Szia Cic!

  Legközelebb feltétlen kérj előleget legalább az anyagra!!!

 • Kiss Valéria szerint:

  Nagyon olcsón adod….., szinte ajándék.
  Kérd el az árát rendesen, mert így nem tudják értékelni, hogy mennyi munka van vele….:)

 • Fekete Gabi szerint:

  Szia Cic!

  Átérzem, mit érezhettél. Én is jártam így. Az enyém már teljesen kész volt, tűzve, miegymás. Egy férfi rendelte meg. Külön szín-, mintakérés, s extra méretű volt, mert 2 méter magas volt. Telefonáltam, amikor kész lett. Feleség közölte, hogy a férjének semmilyen takaróra nincs szüksége!!! S ne is zaklassam őket!

 • Juhász Zsuzsanna szerint:

  Hát ez felháborító!
  “Ráadásul” a takaró nagyon szép, és sok munka volt benne…
  Egyetértek az előttem szólóval, hogy anyagköltségre kell legalább előleget kérni, abból kiderül, hogy mennyire komoly az illető szándéka… persze, utólag már könnyű ötletelnünk, ebből valószínűleg többen is tanulhatunk.

 • Sipos Józsefné szerint:

  Gyönyörű munka, biztosan rátalál majd a gazdájára! Sajnos nálam is előfordult egyszer ilyen! Eltettem, és azóta a kis unokámé lett! ♥

 • Botzheim István szerint:

  Ha ez vigasztal nekünk nem egy tervünket nem fizették ki gazdag emberek, ugyanakkor szegény emberek ha lemondták mindég megkérdezték mennyivel tartoznak. Na ők nem tartoztak.

 • Imola Czipri szerint:

  Nagyon szép! Igazán szemétség ilyet csinálni.
  A legnagyobb baj ilyesmivel, hogy az ember elveszti a bizalmát…..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>