Metamorfózis

2010. augusztus 3. kedd

Preambulum
Tegye a szívére a kezét mindenki és jelentkezzen az, aki még soha nem végzett bútortologatást egy kisebb méretű szobában csak azért, hogy az nagyobbnak tűnjön, hogy valahonnan plusz hasznos területet varázsoljon elő.

Indoklás
Hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, arra angol kutatók állítólag már megtalálták a választ, bár (Kanbéka után szabadon) dombon ülő fűcsomó legyek, ha ezt a teóriát meg nem támadja valaki a közeljövőben… :-) De, hogy mi volt előbb a két szobánk közül a kisebbikben, hálószoba-é, avagy varrószoba, akkor nincs az a magasabb erő, aki azt merné állítani, hogy utóbbi. :-) Ám manapság azt szoktam mondogatni, hogy anno a hálószoba egyik sarkában alakítottuk ki a varrósarkomat, ma meg gyakorlatilag a varrodában alszunk. :-D Nos, az éjjel egyszer felébredtem, kipattant egy isteni szikra s ki is gondoltam mindent, ma alig vártam, hogy hazaérjek a gályából s úgy nekiestem a varrókuckónak, mint foxi a lábtörlőnek. :-) Szerintem maga Nagy Sándor sem oldotta meg a gordiuszi csomót annál gyorsabban, mint ahogy átforgattam mindent.
Zárszó
Attól tartok, hogy lassan de biztosan készre kellene már varrnom a több évvel ezelőtt elkezdett ágytakarót, hogy az ágyunk méltó legyen a környezetéhez. ;-)

Share on Facebook

11 Comments

 • Mici szerint:

  Nagyon jót tett ez a változtatás. És hogy azt a fiókos tárolót mennyire irigylem… sóóóhaj… talán egyszer én is kifogok valami hasonlót.br /Azért arra kíváncsi lennék, hogy ott azon a pici helyen hogyan forgatod majd az ágytakarót. Mondjuk én enyhén klausztrofóbiás vagyok, szóval nekem kell a terület.

 • Cicvarek szerint:

  Majd ha nem boldogulok, akkor átrendezem a szobát, vagy kiütöm a falat, vagy mittomén… ;-) ))

 • Flier Judit szerint:

  Igazi kuckós kuckó :)

 • Berry szerint:

  Hangulatos varrósarkod van! Nekem a régi is tetszett és ez is. Én még mostanában szembesülök azzal, hogy bizony 1 fiók nem elég! Eddig elfértem egy fiókban és egy zacskóban, de mára másfél íróasztal polcokkal, fiókkal, egy fél ágynemű tartó és a fagyasztó láda teteje, ahol kiszabom az anyagokat. Úgyhogy van okom alaposan megvizsgálni a gyönyörű varrósarkod minden egyes elemét! :D A fiókos szekrénykéd pedig elképesztő!

 • Cicvarek szerint:

  Berry! Azért mosolygok itt csendben a kávém mellett, mert szerintem mindenki így kezdte – előbb csak egy fiók, egy varrós doboz és egy kosárka, aztán szépen lassan kezdjük belakni a lakás ÖSSZES zugát valami ronggyal, eszközzel, akármivel. :-)

 • diusbd szerint:

  Szerintem is nagyon hangulatos! Engem a varrógép huzat fogott meg! Jó ötlet. Meg a fiókos szekrény, mega minden! :) )

 • L.Julcsi szerint:

  Mennyi fiók!!!Nekem egy sincs :( Nem baj,egyszer majd lesz :)

 • Aledi szerint:

  Vidám kuckó lett! Én sem tudom már hová terjeszkedjek, jelenleg csak a gyerekszoba quot;anyagmentesquot; :)

 • F.Gina szerint:

  Jó lett a kuckód !br /Én inkább kihajigálnám a bútorokat, mint tologatnám :) ) Csak némi pénz kéne kisebbre, praktikusabbra, esetleg sok pénz egy nagyobb lakásra.br /Már beletörődtünk, hogy műhelyben élünk, csak a rokonság nehezményezi, hogy mindig étterembe viszem őket. Bár ismervén a főztömet :) )

 • Márta néni szerint:

  Arra gondolok, hogy ha reggel arra nyitod ki a szemed, hogy jajj de jó lesz nekem ma itt egy eztaztamazt csinálni, pláne, ha ilyen rend is van a varrodádban, hát akkor csak jól kezdődhet a nap.

 • 36évi szerint:

  Asszem, tényleg jobb lett, mintha nagyobb lenne a tér az ágyig. Vagy csak optikailag csalódok? Nem, nem, tényleg jobb így! Ügyes. :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«
Next Post
»