Az eltűnt idő nyomában

2010. április 15. csütörtök

Azért, mert nem jelentkeztem már egy hónapja nem azt jelenti, hogy ne lett volna műben Bűvössárkány, csak egyszerűen nem igazán volt érkezésem blogot is írni. Arról már nem is beszélve, hogy lassan semmi újat nem tudok azokról, akiket rendszeresen szoktam látogatni…
Az első és ami számomra a legfontosabb az A Döntés miszerint elhatároztam, hogy bár imádok varrni, a legfőbb hobbim, amit elsősorban a magam és közvetlen környezetem szórakoztatására művelek. Azonban mégis csak az lenne a csimborasszója a műveletnek, ha némi befektetés vissza is jönne belőle. Így aztán hivatalos mederbe terelgettem a dolgot, meg megnyitottam MESKA-boltomat is. Hamarosan lesz saját weblapom is, MrCicre vár majd az a nemes feladat, hogy összekalapálja nekem. :-)

Nézzük sorjában, hogy mi mindent készült az elmúlt időszakban…
Húsvét előtt készítettem egy tyúkudvart ;-) , meg számtalan fonott koszorút.


Egyik barátosném a helyi zeneiskola vezetője, az irodájában a falak napsárgák, a sötétítő és a szőnyeg narancssárga – így ő kapott a dohányzóasztalra egy asztali futót.
Aztán készült még egy csomó neszesszer, meg felakasztható papírzsebkendő-tartó, illetve fekvő papírzsebkendős dobozra huzat.

Share on Facebook

7 Comments

 • Jutus szerint:

  Húúú ez aztán igen!!!!Örülök hogy újra itt vagy és gratulálok a boltodhoz!!!:))br /Soko sok elégedett vásárlót kívánok!!!

 • F.Gina szerint:

  No, igen :) ) Ha valakinek nem a szája jár, hanem a keze !br /Jó sok szépet csináltál, és rögtön akartam mondani, milyen jó lett a fejléced :) ) Most menek a boltodba..

 • Mamis szerint:

  Nagyon sok szép dolgot alkottatok TE és a *Bűvös sárkány..*

 • patchwitch szerint:

  gratgrat és sok sikert!br /:Dbr /cupp

 • Zazálea szerint:

  Még, még, még, még, még… ennyi nem elég -hogy Republic-ékat idézzem! :o )

 • fakanal szerint:

  Édesem, ezek nagyon helyesek, de hát ilyet mindenki tud, hiszen a leírások fent vannak a neten:))))))))))))))))))))))br /No, mielőtt az olvasóid megköveznek, és azt hiszik, egy gyökér vagyok, gratulálok minden szépségedhez, nagyon belehúztál az utóbbi időben. Meskával óvatosan.

 • Cicvarek szerint:

  Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek!br /br /F.Gina! Ez sajnos tény – vagy netezek, vagy varrok, mindkettőn quot;megsínyliquot; amikor a másikkal foglalkozom. :-) br /br /S mielőtt valaki tényleg agyoncsapná fakanál bloggerinát csak szólok, hogy én értettem ám a poént, együtt éltük meg ezeket a beszólásokat egy vásárban. :-) ))br /Az óvatosságra intést köszönöm, számoltam vele én is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«