Még egy pipa…

2010. március 15. hétfő

Az oly nagy vihart kavart 2008-as táborban tanította Annamari – akkor és ott én nem tudtam még csak foglalkozni sem vele, az volt a terv mint sok minden más tábori tananyaggal, hogy majd utólag. De aztán az egész ciriburi után egyszerűen csak mindig félrelöktem, nem volt lelkierőm befejezni, állandóan éreztem a keserű szájízt. :-(
No de birkabőr-birkabőr éljen-éljen, az idő gyógyír mindenre, eljött ennek is a sora. :-) Először elkezdtem nagymama-hatszögekből a borítóját, de miután kitaláltam, hogy mi is legyen belőle, akkor kapta a varrógépes fedlapot. Változtattam az eredeti mintán, így nem úti varrókészlet lett belőle, hanem a  Veritasom tartozékait hivatott őrizni, ugyanis ennél a gépnél a talpaknak nincs külön helye, hanem “csak” ömlesztve tárolhatók a levehető dobozkában.

Share on Facebook

11 Comments

 • Julcsi szerint:

  Ez jó: ciriburi:) Jó, hogy már megemésztetted, különben nem lenne XI. tábor:))br /És a varróalkatrész tároló nagyon profi:)

 • kaccat alkot szerint:

  Nagyon jó lett ez a tároló, már én is gondolkodtam valami ilyesmin, bár ez a #39;manikűrös#39; megoldás eszembe sem jutott :-) Persze ilyen profin én nem is tudom megcsinálni, de az én gépemhez is ömlesztve vannak a talpak és egyebek.

 • Cicvarek szerint:

  kaccat!br /Sajnos ez sem igazán profi, azért benne volt az elkészítésénél, hogy quot;legyek már túl rajtaquot;. :-) br /Mert ha igazán profi lenne, akkor mondjuk nem kalapgumit használok, hanem keskeny, rendes gumit, amit még anyaggal is bevonok stb. br /De nem akartam tovább húzni az elkészülésének idejét. ;-)

 • KicsiKató szerint:

  Jajjjjjj, de jóóó:)br /br /Azt hiszem, még sok-sok:) hónappal ezelőtt nálad olvastam e tervről és elhatároztam, hogy ilyen nekem is kell, mert csak hányódnak Gizi talpai, közben jött Géza is. Persze eddig nálam se lett valóság, de most egy nagy löketet adtál ezzel:)br /br /És hogy kell áthúzott betűt csinálni bloggerben?br /br /Szép hetet kívánok!:) Kató

 • Cicvarek szerint:

  KicsiKató! Jóóóó sok hónappal ezelőtt olvashattad, de akkor hajrá neked is! :-) br /br /HTML-címkével kell áthúzni, a kacsacsőrbe bs/b betűt kell írni és kész!br /lt; s gt;szöveglt; / s gt;, persze szóközök nélkül kell

 • Vacskamati szerint:

  Jól rákapcsoltál az UFO-irtásra! Nekem kifejezetten tetszik ez a vékony gumi rajta.. Először azt hittem, a neved is rá van hímezve a felső szegélyre- jól mutat ott.. :)

 • F.Gina szerint:

  Nekem is tetszik a kalapgumi :) )br /Szakmai kérdés : Szoktad használni a középen lévő bumszli talpat ?

 • Cicvarek szerint:

  Vacskamati!br /Azzal, hogy most megint csinosítottam a varrósarkon elhatároztam, hogy a körülötte levő kócerájt is rendszerezem (=lecsökkentem) s hát az előkerülő UFO-kat redukálom. :-) br /br /F.Gina!br /Az, hogy szoktam, a Veritas tekintetében túlzás lenne, inkább mondanám, hogy használtam már többször is, de szeretem nagyon! Bűvössárkányban beépítve van az IDT, aranyat ér!

 • Bea szerint:

  Hát, ti nagyon rendesek vagytok!br /Bár… én is szeretem a rendet, eddig egy kis dobozban tartottam a varrógép talpakat. igaz, nem mind fér el benne. Szóval, varrni kéne…? egy ilyesmit? :)

 • gubike szerint:

  Kettő ilyenem áll befejezetlenül a tábor óta. Pedig csak CD tok maradt volna a fiaimnak.br /br /A talptároló nagyon jó ötlet, engem is zavar, hogy ömlesztve vannak.

 • colette szerint:

  Mennyivel jobb kifejezés ez a pipa:-))))))))))))))A magyar nyelv olyan gazdag és kifejező, no és képes- beszédes… most egy nagybajuszú bölcs pipás ember jelent meg előttem, míg a múltkor egy quot;szúrószerszámquot;…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Previous Post
«