Tudom, már kicsúsztam a 8 napból is, de tiszta szívből kívánom minden kedves Látogatómnak a szokásos sallangokon túl, hogy sikerüljön megvalósítania álmait, hogy legyen annyi ideje alkotni, hogy akár már rá is unjon ;-) , hogy soha ne fogyjanak el a megvalósítandó ötletek! :-)

Illene egy kis számadást végeznem az elmúlt évről, ez azonban kicsit hosszadalmas lesz/lenne, így az marad majd a következő bejegyzésre – hogy miért? A cirmogás végén kiderül… Mindig is evett a fene, hogy hogyan lehetek annyira béna, hogy eddig képtelen voltam megtanulni horgolni főleg azok után, hogy kismillió könyvem, újságom, netről letöltött leírásom van hozzá. A kötés és a foltvarrás alapjait is elsősorban autodidakta módon sajátítottam el, úgyhogy már csak ezért is bosszant(ott) a dolog – nos, a héten körbebástyáztam magam mindenféle szakirodalommal, s nekifogtam. Természetesen ezek még nagyon az alapok, de lassan eljutok oda, hogy ne keverjem a hamis-, a kis-, a rövid-, a fél- és ilyen-olyan pálcikákat. :-) :-) :-) Ezek az első szüleményeim:
S, hogy hova készülnek ezek? Egyelőre csak bele a vakvilágba (bár elképzelések már vannak), aztán egyszer majd visszaköszönnek itt-ott. :-) Köszönöm szépen mindenki karácsonyi és újévi jókívánságait, főleg a felépülésre vonatkozóan! Szerencsére már magam mögött tudhatom Tüdő Gyula bácsit, hogy a fene enné meg az öreget, pofátlanul beállított és a nyakamon lógott jó két hétig… :-( Végül aztán szilveszter előtt pár nappal elutaztunk anyósomékhoz, ahol is a sógornőmtől kaptam ajándékba egy, a TV-ben oly sokat reklámozott Pro-V gyalut:
Már többször használtam mióta megvan, tényleg nagyon éles, ma pedig a saját bőrömön is megtapasztalhattam, hogy mennyire… hááát ENNYIRE:
Így most aztán elmondhatom, hogy véremet adtam az ebédért… :-) :-)

Share on Facebook

7 Comments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>