Archive for április, 2010

Újabb felújítás

2010. április 19. hétfő

Valamikor régen vettem egy kis polcot egy Limi-lomi nevű műintézményben (nyugati lomtalanításkor szednek össze mindenfélét), mondván majd egyszer valahova jó lesz. Most jött el az ideje, hogy átlényegüljön. :-)
Eredendően sötétbarna volt, abból is a lehető legrondább árnyalat. Kapott egy kromofágos arcpakolást ;-) , majd erre következett az alapozó réteg, s erre a sárga selyemfényű zománcfesték. Sajnálom, hogy még az eredeti barna állapotában nem készült róla kép, de szerintem azért, mert annyira elrettentő volt, hogy nem pózoltattam kamera előtt. :-)
Ja, hogy hol lesz a helye? Hááát, a lakás legkisebb helyiségében, egy kb. 20 évvel ezelőtt varrt zsebes fali tároló funkcióját fogja átvenni. :-)

Share on Facebook

Az eltűnt idő nyomában

2010. április 15. csütörtök

Azért, mert nem jelentkeztem már egy hónapja nem azt jelenti, hogy ne lett volna műben Bűvössárkány, csak egyszerűen nem igazán volt érkezésem blogot is írni. Arról már nem is beszélve, hogy lassan semmi újat nem tudok azokról, akiket rendszeresen szoktam látogatni…
Az első és ami számomra a legfontosabb az A Döntés miszerint elhatároztam, hogy bár imádok varrni, a legfőbb hobbim, amit elsősorban a magam és közvetlen környezetem szórakoztatására művelek. Azonban mégis csak az lenne a csimborasszója a műveletnek, ha némi befektetés vissza is jönne belőle. Így aztán hivatalos mederbe terelgettem a dolgot, meg megnyitottam MESKA-boltomat is. Hamarosan lesz saját weblapom is, MrCicre vár majd az a nemes feladat, hogy összekalapálja nekem. :-)

Nézzük sorjában, hogy mi mindent készült az elmúlt időszakban…
Húsvét előtt készítettem egy tyúkudvart ;-) , meg számtalan fonott koszorút.


Egyik barátosném a helyi zeneiskola vezetője, az irodájában a falak napsárgák, a sötétítő és a szőnyeg narancssárga – így ő kapott a dohányzóasztalra egy asztali futót.
Aztán készült még egy csomó neszesszer, meg felakasztható papírzsebkendő-tartó, illetve fekvő papírzsebkendős dobozra huzat.

Share on Facebook

Megmeskásodtam :-)

2010. április 15. csütörtök

Egyelőre még nem sok minden van a boltban ami egyébként a Cicvarek kuckója ”hallgat”, majd folyamatosan fogom feltöltögetni a polcokat mindenféle földi jóval. :-)

Hogy hogyan fog majd beválni? Ezt még egy darabig jótékony homály fedi…

Share on Facebook