Archive for január, 2008

Ajándék

2008. január 13. vasárnap
Végre elkészültem H. ajándékával, háromszoros hurrá!
A vászonszatyorral most lettem kész, egyébként meg kötöttem ma mint a motolla – mondjuk ha a makka nem “segít”, talán egy picit gyorsabban ment volna. :-)

Ami azt illeti, a 10 percre bejelentkező vendég aki végül 3,5 órát maradt szintén nem gyorsította a folyamatot – de beszélgetés közben én szorgalmasan csattogtattam mind az öt kötőtűt.

(a bejelentkezéstől számítva egy muffint is összehajítottam, mert ugye mégiscsak no!)

Remélem tetszeni fognak H.-nak az SK-cuccok. :-)

Jelentem, a szakdolgozattal még sehogy sem állok, de a szándék már erőst megvan. ;-)

Bár, a könyvek közül most leginkább az arcencil által ismertetett varróskönyv piszkálja legjobban a fantáziámat, szerintem meg is lepem magam közelgő névnapom alkalmából. ;-) ÁMEN! :-)
Share on Facebook

Sicc! :-)

2008. január 8. kedd
A macskabajszos manóba, össze kellene magam kapni, mert annyi mindenbe belevágtam azt az egy szem fejszémet, hogy lassan tényleg be kell eszereznem egy karórát, amin minimum 48 órából áll egy nap. :-)
Az öregedés üteme sem sem egy utolsó szempont, de mennyivel több időm lenne varrni, kézműveskedni, konyhatündérkedni, a két honlapkezdeményemet is töltögetni, csinosítgatni, erre fel még blogolni is elkezdtem… arról már nem is szólva, hogy a szakdolgozatom megírására is illenék időt fordítani… Ehh, innen szép nyerni! :-D
Share on Facebook